Informatie over Species    
           
     

Wetenswaardigheden voor kwekers, verzamelaars, liefhebbers van orchideeën species.

Door de grote overdaad aan hybriden zijn de laatste jaren de botanische orchideeën soorten verder naar de achtergrond gedrukt. Eveneens door de vergrijzing van de liefhebbers is het aantal verzamelingen aanzienlijk gedaald.

Met deze Species groep willen we trachten de oude liefde voor de botanische orchideeën soorten nieuw leven in te blazen en meer verzamelaars warm te krijgen voor de echte orchideeën soorten.

Tevens willen we de kennis van deze soorten op een hoger peil brengen, zodat men duidelijk op de hoogte is van de grote groepen van orchideeën soorten, wat er nu nog vaak aan ontbreekt. Wil je mee helpen, door informatie te geven, zoals bijvoorbeeld een artikel schrijven voor plaatsing op de site of andere nuttige informatie, mail ons dan via Contact.

Mocht u informatie hebben, over orchideeën soorten die u wilt vrijgeven voor plaatsing op deze website zijn wij altijd bereid deze te plaatsen.

Onze doelstelling is om een site te hebben waar we in de Nederlandse taal alles kunnen vinden over het kweken en verzorgen van botanische orchideeën soorten.

« Ga naar natuursoorten (species) kweken »